ΛΥΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ R290

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- R290

Μειώστε το κόστος και σεβαστείτε το περιβάλλον

Μπορείτε να είστε πρωτοπόροι σε μια νέα επιχειρηματική εποχή επιλέγοντας ένα διαφορετικό σύστημα ψύξης, ένα σύστημα που σέβεται τον πλανήτη και μειώνει ταυτόχρονα το κόστος ενέργειας.

H Euroklimat δίνει τη λύση: Ψύκτες και Αντλίες θερμότητας με ψυκτικό μέσο R290

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προπάνιο, η καρδιά των προϊόντων μας

Προηγούμενη γνώση: το προπάνιο (R290) είναι ένας αλειφατικός υδρογονάνθρακας που ανήκει στην ομάδα των παραφινών. Λαμβάνεται με κλασματική απόσταξη από πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Ο GWP (Δείκτης Δυναμικού Παγκόσμιας Θέρμανσης σε σχέση με το CO2) είναι 3, ενώ το Φρέον R-404A έχει GWP υψηλότερο από 3.500 και το R410A έχει GWP 1924.

Το R290 είναι η καρδιά των ψυκτών μας, τα οποία είναι οικολογικά, αποδοτικά και ασφαλή.

Οι τεχνικές μετρήσεις που υιοθετεί η Euroklimat για τις φυσικές λύσεις ψύξης, καθιστούν δυνατή την επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων ασφάλειας και εγγυώνται τη μέγιστη αξιοπιστία υπό όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

Το GWP έναντι 2090 μη φυσικών αερίων

Το δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (Global Warming Potential) είναι μια μέτρηση της ποσότητας θερμότητας που παγιδεύει ένα αέριο του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, σε σχέση με το Διοξείδιο του Άνθρακα CO2.

ODP έναντι ενός εκ των μη φυσικών αερίων

Το δυναμικό καταστροφής του όζοντος (Ozone Depletion Potential) είναι το σχετικό ποσό υποβάθμισης που μπορεί να προκαλέσει μια χημική ένωση στο στρώμα του όζοντος.

EER έναντι ενός ισοδύναμου μηχανήματος με R410A

Ο λόγος ενεργειακής απόδοσης μετρά την ικανότητα ψύξης προς την ενέργεια που καταναλώνεται. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή EER, τόσο πιο αποδοτικό είναι το κλιματιστικό.

Σας βοηθάμε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών

Οι καταναλωτές δίνουν προσοχή στις επιλογές μας ως επιχειρήσεις καθημερινά, γιατί πρέπει να ξέρουν αν μπορούν να πιστέψουν σε εμάς. Θέλουν να μάθουν αν μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Οι επιχειρήσεις έχουν μια τεράστια ευκαιρία να επιδείξουν τις αξίες τους και να δείχνουν υπέροχες μπροστά στους πελάτες τους. Η οικολογική ψύξη είναι η σωστή κίνηση και μια έξυπνη επιλογή που δείχνει πόσο ενάρετη είναι η εταιρεία σας.

Μείνετε ενημερωμένοι, οικοδομήστε την εταιρική σας κουλτούρα με σταθερές αρχές και, στη συνέχεια, κάντε απλώς αυτό που υπόσχεστε: καταπολεμήστε την υπερθέρμανση του πλανήτη, ξεκινώντας με την τεχνολογία R290.

Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο σας βήμα, και ίσως το πιο σημαντικό. Οι πελάτες σας θα είναι δίπλα σας.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η χρήση του R290 μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 25%. Μπορείτε να φανταστείτε τα πλεονεκτήματα;

Πάνω απ 'όλα, χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις σημαίνει ότι οι εκπομπές CO2 μειώνονται σημαντικά.

Ένας πιο ασφαλής πλανήτης

Ο πλανήτης μας είναι και δικός σας. Είναι εκεί που μεγαλώνεις τα παιδιά σου και εκεί που τα μέλη της οικογένειάς σου πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Ζούμε σε ένα υπέροχο μέρος, ας είμαστε ευγνώμονες. Η μείωση των εκπομπών δείχνει ότι σεβόμαστε τον πλανήτη μας, τον εαυτό μας και όλους τους γύρω μας!

Αξιόλογη εταιρεία

Οι καταναλωτές θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Αγαπούν συγκεκριμένα brands λόγω του ότι ενσωματώνουν τις ίδιες αξίες στις οποίες πιστεύουν. Η πράσινη πολιτική μιας εταιρείας είναι η ευκαιρία σας να γίνετε πραγματικό σημάδι αγάπης.

Συμμόρφωση με τους κανονισμούς

Η Euroklimat κατασκευάζει τους ψύκτες της σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και οδηγίες. Έχει επίσης πολιτική ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ.