ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η Progetti στοχεύει στην ανταλλαγή γνώσεων και στην προώθηση ευρωπαϊκών τεχνολογιών και προτύπων HVAC. Λόγω αυτού, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές που έχουν παρόμοια αποστολή.

Οι λύσεις κλιματισμού της Progetti συνδυάζουν βαθιά ριζωμένη γνώση και κατανόηση κάθε πιθανής αίτησης κλιματισμού με ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων.

Προηγμένα συστήματα κλιματισμού τεχνολογίας INVERTER που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο σε κατοικίες, εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία κλπ.

Παρέχουμε προϊόντα βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης που μπορούν να συνδυαστούν με συστήματα θέρμανσης, εναλλάκτες θερμότητας, μονάδες ψύξης, αεροκουρτίνες και παροχές ζεστού νερού, δημιουργώντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση με βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα.

Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες (KKM)

Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες για ένα ευρύ φάσμα ρυθμών ροής αέρα και απόδοσης, αξιοποιήσιμων σε ευέλικτες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου. Ο σχεδιασμός λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις εγκατάστασης και αρχιτεκτονικής (customized).

Δείτε περισσότερα

Συστήματα VRF

Τα συστήματα ανάκτησης θερμότητας με μεταβλητή ροή ψυκτικού μέσου (VRF) έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ταυτόχρονη ψύξη και θέρμανση σε ολόκληρο το κτίριο. Η τεχνολογία VRF είναι ένα από τα πιο ενεργειακά και οικονομικά αποδοτικά συστήματα κλιματισμού, καθώς και μια ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα δομών.

Δείτε περισσότερα

Ενιαίες αερόψυκτες μονάδες- Packaged Rooftop

Νέας γενιάς μονάδες Packaged Rooftop, που προσφέρουν ατελείωτη ευελιξία και λύσεις. Αυτοτελείς κλιματιστικές μονάδες για εξωτερική εγκατάσταση, σύνδεση με σύστημα αεραγωγών για διανομή του αέρα. Σχεδιασμένες για να εγγυώνται εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Τα εξαρτήματα τους είναι ανθεκτικά στον καιρό. Ιδανικές για οποιονδήποτε χώρο οικιακών, βιομηχανικών και εμπορικών εφαρμογών. Μονάδες προσανατολισμένες στην άνεση και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας

Μια αντλία θερμότητας λειτουργεί για τη μεταφορά ενέργειας από έναν χώρο χαμηλής θερμοκρασίας, σε έναν χώρο υψηλότερης θερμοκρασίας. Αν και το όνομα μπορεί να παραπλανήσει ορισμένους, οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν τόσο για θέρμανση όσο και για ψύξη. Μια αντλία θερμότητας έχει τη δύναμη να απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον ακόμη και στις πιο κρύες θερμοκρασίες και να τη μεταφέρει στον αέρα μέσα στο σπίτι. Λειτουργεί αντίστροφα όταν ο αέρας μέσα στο σπίτι είναι πιο ζεστός από τον εξωτερικό αέρα.

Δείτε περισσότερα

Συστήματα απευθείας εκτόνωσης (DX)

Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, τόσο σε αποδόσεις όσο και σε διαθέσιμες επιλογές. Τα συστήματα DX προσφέρουν υψηλό βαθμό ευελιξίας παρέχοντας ψύξη και θέρμανση ακριβείας σε διάφορες συνθήκες φορτίου.

Δείτε περισσότερα

Αερόψυκτοι ψύκτες - Chiller

Τεράστια γκάμα με πιστοποίηση Eurovent, μας δίνει ευελιξία να προσφέρουμε τον τέλειο συνδυασμό εξοπλισμού για το έργο σας. Όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε τα υψηλότερα αποτελέσματα ενεργειακής απόδοσης.

Δείτε περισσότερα

Ανάκτηση ενέργειας

Η σωστή εναλλαγή αέρα απαιτεί μια σειρά διαδικασιών ώστε να διασφαλιστεί ότι ο νωπός ή ανακυκλωμένος αέρας που διαχέεται σε εσωτερικούς χώρους, έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για την ανθρώπινη ευημερία.

Δείτε περισσότερα

Τερματικές μονάδες νερού

Η γκάμα των αντλιών θερμότητας και των ψυκτών συμπληρώνεται με την πλήρη γκάμα εμπορικών τερματικών μονάδων. Το μεγάλο εύρος επιλογών σε αξεσουάρ ενισχύει την αποτελεσματικότητα ενός συστήματος.

Δείτε περισσότερα

Αερισμός

Η επαρκής ανταλλαγή αέρα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος στο σπίτι και την εργασία. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν διήθηση, επεξεργασία και διάχυση, και εξαρτώνται από τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις που συνδέονται με τη χρήση του εσωτερικού χώρου.

Δείτε περισσότερα

Αφυγραντές

Η ανάπτυξη υψηλών συνθηκών υγρασίας σε χώρους όπως νοσοκομεία, μουσεία, φαρμακοβιομηχανία, εσωτερικές πισίνες, κλπ καθιστά απαραίτητη την εγκατάσταση συστημάτων αφύγρανσης. Οι αφυγραντές αέρα καλύπτουν τις ανάγκες εσωτερικών χώρων κάθε τύπου δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Δείτε περισσότερα

Προηγμένα συστήματα Zoning

Το Zoning προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών ζωνών σε συστήματα κλιματισμού αποτελούμενα από μονάδες άμεσης εκτόνωσης 1×1, VRF, FAN COIL, κεντρικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και συστήματα νερού. Οι λύσεις ελέγχου και παρακολούθησης αναβάθμισαν όλες τις λύσεις κλιματισμού σε νέο επίπεδο και διασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης.

Δείτε περισσότερα

Active chilled beams

Τα active chilled beams είναι τερματικές μονάδες επαγωγής αέρα-νερού που επιτρέπουν ταυτόχρονα την παροχή, τη θερμική επεξεργασία και τη διάχυση του αέρα προσαγωγής, προκειμένου να διατηρηθούν οι συνθήκες εσωτερικού χώρου στο επιθυμητό επίπεδο άνεσης. Τα chilled beams επωφελούνται από τις εξαιρετικές θερμικές ιδιότητες του νερού και εγγυώνται ένα βέλτιστο επίπεδο άνεσης με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Δείτε περισσότερα