ΙΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ιονισμός του αέρα ενός κλειστού χώρου, οικιακού, εμπορικού, σχολείου, υγείας ή βιομηχανικού, βοηθά στο να γίνει το περιβάλλον πιο υγιές και πιο «καθαρό». Αυτή η λειτουργία παράγει μια ροή αρνητικών ιόντων που συλλαμβάνει τα σωματίδια που αιωρούνται στον αέρα και τα αφαιρεί.

Η τεχνολογία Bioxigen® είναι ένα σύστημα που εγγυάται τη μέγιστη μείωση των βακτηρίων και των ιών (συμπεριλαμβανομένου του COVID19), της σκόνης, της μούχλας, των οσμών και πολλών άλλων χημικών ρύπων που συνήθως υπάρχουν στον αέρα και στις επιφάνειες, βελτιώνοντας την υγεία των ανθρώπων.

Η τεχνολογία Bioxigen® απελευθερώνει ενεργά ιόντα που αφαιρούν συνεχώς τα μικρόβια που υπάρχουν στον αέρα και μειώνουν συγκεκριμένες πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) από το περιβάλλον και τις εσωτερικές επιφάνειες. Αναπαράγει σε κλειστά περιβάλλοντα το φαινόμενο της απολύμανσης που εμφανίζεται φυσικά έξω από την επίδραση του ηλιακού φωτός, χωρίς χημικά πρόσθετα που είναι επιβλαβή για την υγεία με συνεχή και ελεγχόμενο τρόπο, που εγγυάται την ευημερία των ανθρώπων.

Είναι απαραίτητο σε όλους τους τομείς όπου απαιτείται ιονιστής αέρα για τη μείωση χημικών και βιολογικών ρύπων (τομέας υγειονομικής περίθαλψης, βιομηχανία τροφίμων, κτίρια κατοικιών και εμπορικών συναλλαγών).

Η τεχνολογία Bioxigen® μειώνει δραστικά το μικροβιακό φορτίο στον αέρα και στις επιφάνειες, μειώνει τη λεπτή σκόνη και διατηρεί τη σωστή ιοντική ισορροπία χάρη στον ειδικό συμπυκνωτή χαλαζία.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα οφείλονται στη διαδικασία ιονισμού αέρα από την πρόσκρουση: ο συμπυκνωτής προκαλεί ελεγχόμενες οξειδοαναγωγικές αντιδράσεις σε πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs) μειώνοντας έτσι τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Τα ιόντα οξυγόνου που δημιουργούνται από το ταλαντούμενο ηλεκτρικό πεδίο απαλλάσσουν από το μικροβιακό φορτίο όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τον αέρα.


ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


ΤΟΜΕΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ


ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΤΟΜΕΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


ΤΟΜΕΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ


ΑΓΩΓΟΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΑ


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (OEM)

Biox-Unit – Μονάδες Bioxigen

Η καθαρότητα είναι μία από τις παραμέτρους που εμπλέκονται στην επεξεργασία του αέρα, εκτός από τη θερμοκρασία, την υγρασία και την ταχύτητα του αέρα.
Οι μονάδες Bioxigen εκτελούν μια απολυμαντική δράση στο εσωτερικό των μονάδων επεξεργασίας του αέρα. Διατίθενται μονάδες διαφόρων μεγεθών και μπορούν να εισαχθούν σε όλες τις μονάδες και να φέρουν την πράσινη σφραγίδα.

Δείτε περισσότερα

Home- Απολύμανση κυκλικών αεραγωγών

Η ενσωμάτωση των προϊόντων Home Series, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για εισαγωγή σε κυκλικούς αγωγούς, εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου, χάρη στην ενεργή δράση απολύμανσης της τεχνολογίας Bioxigen.
Τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε αεραγωγούς τροφοδοσίας συστημάτων θέρμανσης, συστημάτων κλιματισμού ή σε συστήματα ελεγχόμενου μηχανικού εξαερισμού (CMV).

Δείτε περισσότερα

BioxAir - Απολύμανση αγωγών αέρα

Οι μονάδες Bioxair έχουν σχεδιαστεί για ευκολία στη χρήση και άμεση εγκατάσταση στις εγκαταστάσεις κλιματισμού και έχουν μέγεθος κατόπιν αιτήματος.
Αυτή η μέθοδος επιτρέπει την εφαρμογή αυτής της σειράς προϊόντων τόσο σε υπάρχοντες εγκαταστάσεις όσο και σε νέες. Οι μονάδες αποτελούνται από ορισμένους συμπυκνωτές ιονισμού τοποθετημένους σταυρωτά ή κατά μήκος και από έναν πίνακα ελέγχου. Κάθε συσκευή είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονική πλακέτα για την παρακολούθηση των συναγερμών του συστήματος από απόσταση, για τη σήμανση των λειτουργιών ή για να υποδεικνύει εξ αποστάσεως την περιοδική συντήρηση των συμπυκνωτών.

Δείτε περισσότερα

CTS Biox-sanizing - Auto-sanitizing units

Το σύστημα Bioxigen καθιστά τις μονάδες CTS αυτοκαθαριζόμενες αποτρέποντας συνεχώς το σχηματισμό μικροβιακού φορτίου και κατά συνέπεια τη μόλυνση.
Το βιοξυγόνο τοποθετείται μέσα στις μονάδες CTS, σε μέρη όπου μπορούν να συσσωρευτούν μικροβιακοί ρύποι, με αυτόν τον τρόπο τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου μπορούν να εξουδετερώνουν συνεχώς βακτήρια, καλούπια, σπόρια και ιούς.

Δείτε περισσότερα

CTS Biox-hygienic - Advanced Auto-sanitizing units

Εκτός από την προληπτική δράση του Bioxigen, το CTS Biox-hygienic έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με ειδικές κατασκευαστικές λύσεις και ειδικά συστατικά που επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό με μηχανικά και χημικά μέσα και με άλλα συστήματα. Αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για εφαρμογές στους τομείς του νοσοκομείου, των φαρμακευτικών ή άλλων χώρων όπου η προσοχή στην υγιεινή πρέπει να είναι μέγιστη.

Δείτε περισσότερα

Εξατομικευμένα προϊόντα Bioxigen

Κατόπιν αιτήματος, τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες του πελάτη για καλύτερη ανταπόκριση στις παραμέτρους του περιβάλλοντος εφαρμογής. Το τεχνικό τμήμα υποστηρίζει τον πελάτη στον καθορισμό του προϊόντος και της απόδοσής του στις συνθήκες σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εξαρτήματα και ενσωματώνοντάς τα προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος συμβιβασμός μεταξύ κόστους και λειτουργικότητας.

Δείτε περισσότερα