ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σε οικιστικές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, χάρη στη θεμελιώδη καινοτόμο τεχνολογική έρευνα σε επίπεδο σχεδιασμού και κατασκευής των συνεργατών μας, δημιουργήσαμε ένα ταμείο εμπειρίας στις υπηρεσίες μελέτης, πώλησης και τεχνικής υποστήριξης. Χάρη στα προγράμματα υπολογισμών και παρακολούθησης έργων που ενημερώνονται περιοδικά, μπορούμε να παρέχουμε ταχείες απαντήσεις στις ανάγκες των πελατών μας.

Πράγματι, με την πάροδο του χρόνου, αποκτήσαμε την ικανότητά να αναλύουμε τις απαιτήσεις των έργων ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις και προϊόντα που συνθέτουν αρμονικά τεχνικές και τεχνολογικές καινοτομίες ανταποκρινόμενες στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε περιβάλλοντος.

Η κυριαρχία διαφορετικών περιεχομένων, όπως για παράδειγμα η ψυχρομετρία, τα συστήματα ελέγχου, οι μέθοδοι ηχομόνωσης και οι λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, επιτρέπουν τον καθορισμό πιο κατάλληλων προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας.

Οικιστικά κτίρια

Στην PROGETTi αναλύουμε τις ανάγκες του εκάστοτε έργου και προτείνουμε μονάδες κλιματισμού κατάλληλες για ποικίλες χρήσεις στον οικιακό τομέα με απώτερο στόχο την βελτίωση του εσωτερικού αέρα και της καθημερινότητας. Τόσο σε μονοκατοικίες όσο και σε μεγαλύτερα οικιστικά συγκροτήματα δίνουμε πρωταρχική σημασία στις απαιτήσεις των πελατών και την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών.

Εμπορικά κέντρα/ Συγκροτήματα γραφείων

Για την κάλυψη των απαιτήσεων των εμπορικών κέντρων, των γραφείων και των κέντρων εξυπηρέτησης, η PROGETTi εφαρμόζει συστήματα κλιματισμού, διαχείρισης αέρα, ιονισμού και scent marketing ικανά να παρέχουν τις μέγιστες εγγυήσεις όσον αφορά τη λειτουργία και την αξιοπιστία, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

Εγκαταστάσεις αναψυχής

Για χώρους που χρησιμοποιούνται για αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής, η PROGETTi διαθέτει μονάδες κλιματισμού, ιονισμού και scent marketing που εγγυώνται μέγιστη ευεξία και υψηλό επίπεδο άνεσης υπό όλες τις συνθήκες, ενώ ανταποκρίνονται στις ποικίλες απαιτήσεις. Ακόμη και για τις πισίνες, όπου η θερμο-υγρομετρική ισορροπία και οι ανάγκες είναι αιχμής, προτείνουμε διαφορετικά προϊόντα με ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και αισθητικής.

Νοσοκομεία/ Χώροι Υγιεινής

Στην PROGETTi δίνουμε έμφαση στην επιλογή μηχανήματων κλιματισμού και εξυγίανσης που προορίζονται για νοσοκομεία και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και όπου αλλού η προσοχή στα θέματα υγιεινής παίζει πρωταρχικό ρόλο. Η λεπτομέρειες κατασκευής των κλιματιστικών μονάδων μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα εξυγίανσης και τα χαρακτηριστικά σχεδίασης του εκάστοτε περιβάλλοντος.

Ξενοδοχεία και χώροι εστίασης

Στην PROGETTi η μελέτη και η επιλογή κάθε μεμονωμένης μονάδας εκτελείται έχοντας κατά νου τη θέση, τη λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού των κλιματιζόμενων χώρων. Διαθέτουμε μονάδες επεξεργασίας αέρα για την θέρμανση και τον κλιματισμό ξενοδοχείων και εστιατορίων, με ακριβή έλεγχο των επιπέδων θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας, μονάδες αρωματισμού χώρων (scent marketing) και μονάδες ιονισμού.

Βιομηχανία και Φαρμακοβιομηχανία

Η γνώση προβλημάτων που σχετίζονται με την ποιότητα, τη θερμική ισορροπία και την καθαρότητα του αέρα – σε συνδυασμό με αποκλειστική τεχνογνωσία στον τομέα της υψηλής απόδοσης καθαρισμού και φιλτραρίσματος – εξασφαλίζουν την προμήθεια μονάδων επεξεργασίας αέρα, προσαρμοσμένων στις υψηλές απαιτήσεις των εγκαταστάσεων της βιομηχανίας και της φαρμακοβιομηχανίας.