ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η καλύτερη επένδυση σας για την προστασία του συστήματος HVAC και της υγείας σας.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το σύστημα κλιματισμού ή/και αερισμού από την προγραμματισμένη συντήρηση. Η προγραμματισμένη συντήρηση επιτρέπει στο σύστημα να λειτουργεί με μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα σύστημα που συντηρείται σωστά και τακτικά αντιμετωπίζει σημαντικά λιγότερες βλάβες. Αυτό συχνά εξαλείφει την ανάγκη να πληρώνετε για δαπανηρές επισκευές. Θα απολαύσετε την ηρεμία σας γνωρίζοντας ότι το σύστημα κλιματισμού, σας εξοικονομεί χρήματα από τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας κάθε φορά που ενεργοποιείται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι αρκετή για να πληρώσει κανείς το κόστος της προγραμματισμένης συντήρησης.

Το συμβόλαιο συντήρησης αναφέρεται σε μία σύμβαση παροχής υπηρεσιών συντήρησης κλιματισμού, στην οποία η εταιρεία πρόκειται να αναλάβει όλες τις επισκευές και τη συντήρηση του εν λόγω συστήματος κλιματισμού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε συμφωνημένη τιμή. Αυτή η συμφωνία θα σας ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό, γιατί δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις ανάγκες του συστήματος κλιματισμού. Επίσης, η PROGETTI θα είναι πάντα εκεί για εσάς όποτε χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας.

Ευέλικτα συμβόλαια

Η Progetti παρέχει υπηρεσίες όπως προληπτικούς ελέγχους, διαγνωστικά service και επισκευή μηχανημάτων τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες με υπογραφή μηνιαίων έως και ετησίων συμβολαίων συντήρησης. Αξιολογώντας τις ανάγκες του έργου και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη δημιουργείται το πλάνο επισκέψεων.

Πιστοποιήσεις

Στην Progetti μέλημα μας είναι τα προϊόντα που σας προσφέρουμε να έχουν πιστοποιήσεις και να είναι εγκεκριμένα από τον εκάστοτε κατασκευαστή επιλέγοντας προς χρήση τον κατάλληλο τύπο ανάλογα με την ανάγκη ανά περίσταση.

Εγγυήσεις

Οι μονάδες κλιματισμού μπορεί να έχουν παρατεταμένες εγγυήσεις 3, 5 ή 10 ετών. Για έγκυρη εγγύηση, τα συστήματα κλιματισμού σας πρέπει να συντηρούνται τακτικά. Χωρίς τακτική συντήρηση, η εγγύηση θα μπορούσε να ακυρωθεί και οι μονάδες σας μπορούν να φτάσουν μόνο μερικά χρόνια ζωή προτού εμφανίσουν βλάβες.

24/7 Service Centre

Στην PROGETTI είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Προσφέρουμε άμεση τηλεφωνική υποστήριξη με εξειδικευμένο προσωπικό, βάσει συμβολαίου εάν περιλαμβάνει επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα και άμεση επίσκεψη τεχνικού εντός 24ωρου. Σε πολλές περιπτώσεις η ανάγκη για άμεση επισκευή του εξοπλισμού είναι καίριας σημασίας.