ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η PROGETTi εισάγει και διανέμει κεντρικά συστήματα ηλεκτρικής σκούπας για επαγγελματική χρήση με μια μοναδική σχεδίαση βασισμένη σε ενότητες του κεντρικού συστήματος ηλεκτρικής σκούπας. Κάθε μονάδα κενού εξυπηρετεί πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.

Ο σχεδιασμός της μονάδας ελαχιστοποιεί το κόστος επένδυσης και συντήρησης. Μία ενιαία ζώνη μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με μία μόνο κεντρική μονάδα ηλεκτρικής σκούπας. Ένα σύστημα περιέχει μια κεντρική μονάδα (πλήρης μονάδα με διήθηση δύο σταδίων: κυκλώνα και λεπτό φίλτρο, δοχείο σκόνης, ντουλάπι ελέγχου, αυτόματο καθάρισμα φίλτρου), σωληνώσεις, βαλβίδες εισαγωγής, βαλβίδες καθαρισμού σωλήνων και εξοπλισμό καθαρισμού ηλεκτρικής σκούπας. Όταν ένας εύκαμπτος σωλήνας καθαρισμού είναι συνδεδεμένος σε μια βαλβίδα εισαγωγής, η κεντρική μονάδα ξεκινά. Οι αισθητήρες βελτιστοποιούν την ισχύ κενού και ελαχιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας συνεχώς. Όταν αποσυνδέεται, το σύστημα απενεργοποιείται. Ο κεντρικός καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα απαιτεί ελάχιστη συντήρηση που έχει ως αποτέλεσμα μικρό κόστος συντήρησης.

Η κεντρική μονάδα, οι βαλβίδες εισαγωγής και οι βαλβίδες καθαρισμού είναι όλα κατασκευασμένα από στιβαρά υλικά. Οι αγωγοί έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τους κραδασμούς, τη βαριά χρήση και την υψηλή πίεση αναρρόφησης.

Τα δέκα κορυφαία πλεονεκτήματα του επαγγελματικού κεντρικού συστήματος σκούπας:

Οικολογικό:

Το κεντρικό σύστημα ηλεκτρικής σκούπας έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί όσο και το κτίριο. Επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι είναι έως και 55% ταχύτερο από τα παραδοσιακά συστήματα.

Πιο υγιεινό:

Η χρήση του προάγει ένα πιο υγιεινό περιβάλλον αφαιρώντας την επικίνδυνη μικροσκόνη και δεν δημιουργεί στροβιλισμούς που την αυξάνουν.

Βιωσιμότητα:

Αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις πράσινες αξίες.

Ελάχιστη όχληση:

Αθόρυβη λειτουργία, χωρίς οσμή. Δεν χρειάζεται απομόνωση χώρων λόγω καθαρισμού.

Αποτελεσματικό:

Ελαφρύ, γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

Ασφαλέστερο:

Δεν χρειάζεται να κάνετε επεκτάσεις ηλεκτρικών καλωδίων, όπου το τυπικό καλώδιο της συμβατικής σκούπας είναι πολύ κοντό.

Εξοικονόμηση χώρου:

Λύνει προβλήματα χώρου.

Χαμηλό κόστος συντήρηση:

Απαιτείται λιγότερη τεχνική εξυπηρέτηση και εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης.

Εξοικονόμηση A/C:

Επιτρέπει καθαρότερο αέρα εσωτερικού χώρου και μειώνει την ανάγκη καθαρισμού και αλλαγής φίλτρου A/C.

Μια εύκολη επιλογή:

Διαθέτει εξαρτήματα όλου του φάσματος, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών σχεδιασμού και εγκατάστασης.

Ενεργοποίηση της ευεξίας

Οι άνθρωποι περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε εσωτερικούς χώρους. Η αποστολή μας είναι να προάγουμε την ευεξία παρέχοντας το καλύτερο δυνατό εσωτερικό περιβάλλον με το κεντρικό σύστημα ηλεκτρικής σκούπας της Halton.
1

Αφαιρεί την επιβλαβή μικροσκόνη.

Η μικροσκόνη μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα και αλλεργικές αντιδράσεις. Το CVC της Halton χρησιμοποιεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο αφαίρεσης της επιβλαβούς μικροσκόνης από εσωτερικούς χώρους, δεν ανακυκλοφορεί τη σκόνη πίσω στον αέρα των εσωτερικών χώρων όπως κάνουν οι παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες. Αντίθετα, η σκόνη απομακρύνεται και μεταφέρεται μέσω του δικτύου σωληνώσεων απευθείας σε έναν συλλέκτη απορριμμάτων.
2

Αποτέλεσμα σε φρέσκο και άοσμο αέρα

Ο αέρας είναι φρέσκος και άοσμος μετά το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα με CVC, καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και βρωμιάς και δεν προκαλεί οσμές όπως οι κανονικές σκούπες. Η παροχή φρέσκου και άοσμου αέρα δεν είναι μόνο για χάρη της καλύτερης άνεσης των πελατών αλλά και για την ευημερία του προσωπικού του ξενοδοχείου.
3

Συνιστάται από τη Φινλανδική Εταιρεία Αλλεργιών

Το αντίκτυπο του CVC στην υγεία έχει μελετηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ελσίνκι στην Φινλανδία. Με βάση τα αποτελέσματα, η Φινλανδική Εταιρεία Αλλεργιών συνιστά τη χρήση CVC. Σύμφωνα με τη μελέτη, όταν χρησιμοποιείται τακτικά, το CVC επιτυγχάνει τον εσωτερικό αέρα που είναι τόσο καθαρός όσο και ο εξωτερικός αέρας.
4

Εξειδίκευση στον εργονομικό καθαρισμό

Οι εργασίες καθαρισμού απαιτούν κάμψη, προσέγγιση, ώθηση, μεταφορά και ανύψωση. Επομένως, οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία καθαρισμού έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά τραυματισμών. Η ηλεκτρική σκούπα με CVC αποτρέπει τους τραυματισμούς καθώς είναι η ταχύτερη ηλεκτρική σκούπα στη χρήση χωρίς συμβιβασμούς στην καλή εργονομία.
5

Κάνει τον καθαρισμό γρήγορο, εύκολο και άνετο

Οι εργασίες καθαρισμού απαιτούν κάμψη, προσέγγιση, ώθηση, μεταφορά και ανύψωση. Επομένως, οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία καθαρισμού έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά τραυματισμών. Η ηλεκτρική σκούπα με CVC αποτρέπει τους τραυματισμούς καθώς είναι η ταχύτερη ηλεκτρική σκούπα στη χρήση χωρίς συμβιβασμούς στην καλή εργονομία.
6

Αθόρυβη λειτουργία

Η ηλεκτρική σκούπα με CVC είναι σχεδόν αθόρυβη, καθώς η κεντρική μονάδα βρίσκεται στο υπόγειο ή στο δωμάτιο AC του ξενοδοχείου. Τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν CVC ως κύρια ηλεκτρική σκούπα μειώνουν σημαντικά τους θορύβους που προκαλούνται από τον καθαρισμό. Τα δωμάτια, οι διάδρομοι και οι χώροι εξυπηρέτησης μπορούν να καθαρίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να ενοχλούνται οι επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Χαρακτηριστικά συστήματος:

 • 1 έως 12 χρήστες ανά σύστημα κενού.
 • Το μέγεθος των σωληνώσεων κυμαίνεται από O50 mm έως O160 mm.
 • Πίεση κενού έως -300 mbar.
 • Ανθεκτικά, βιομηχανικής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα.
 • Βασισμένος στη ζήτηση, ενεργειακά αποδοτικός έλεγχος ισχύος με ελεγκτή συχνότητας και πομπό πίεσης.
 • Ελάχιστη ανάγκη συντήρησης, ακόμη και σε συνεχή λειτουργία.
 • Χωρίς μπλοκαρίσματα σωλήνων, χάρη στην αυτόματη λειτουργία έκπλυσης σωλήνων.
 • Πιθανές δωρεάν πληροφορίες κατάστασης διαθέσιμες στο σύστημα αυτοματισμού του κτιρίου.
 • Περιορισμός χρήσης, το σύστημα μπορεί να ξεκινήσει και να λειτουργήσει μόνο από προσωπικό
 • σκάφους/πλατφόρμας
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής, διαρκεί για όλη τη διάρκεια ζωής του κτιρίου.
Δείτε περισσότερα

Το κεντρικό σύστημα καθαρισμού ηλεκτρικής σκούπας είναι φιλικό προς το χρήστη, καθώς είναι αυτοματοποιημένο για τον έλεγχο της στάθμης κενού, του φίλτρου και του καθαρισμού σωληνώσεων. Το σύστημα ξεκινάει συνδέοντας τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης ή από το χρονόμετρο εκκίνησης. Το επίπεδο ισχύος ρυθμίζεται για να διατηρεί σταθερή την πίεση αναρρόφησης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συνδεδεμένων χρηστών.

Οι ανάγκες συντήρησης είναι ελάχιστες, χάρη στις αυτοματοποιημένες λειτουργίες και τα στιβαρά εξαρτήματα. Το δοχείο σκόνης 80 λίτρων διαθέτει πλαστική σακούλα που πρέπει να αντικαθίσταται περίπου μία φορά το μήνα. Η κασέτα λεπτού φίλτρου είναι πολύ μεγάλης διάρκειας χάρη στον προ-διαχωρισμό και τον αυτόματο καθαρισμό του φίλτρου. Ο στρόβιλος πλευρικού καναλιού και άλλα εξαρτήματα είναι βιομηχανικής ποιότητας και δεν απαιτούν ετήσια συντήρηση.

Το σύστημα μπορεί να παρακολουθείται και να ελέγχεται από το κεντρικό σύστημα αυτοματισμού του κτιρίου. Οι διεισδύσεις διαφράγματος και άλλων σωληνώσεων γίνονται όπως και για τις σωληνώσεις αποχέτευσης.